Main Page

“Een van de kleinere gebieden in deze regio is Falkland. Mijn rondreis door dit gebied was een vreemde, dat kan ik je zeggen! Geloof me mijn vriend, hier kom ik niet graag nog eens. Dat wil zeggen, niet zonder bewaking. De wegen door de wouden van Falkland zijn niet veilig! Wel een goed volk, de Falklanders..”Marvus de Reizer

Falkland is een gebied van bossen, dorpjes, ruïnes en duistere wegen. Het ligt in de Border Princes, een gebied van kleine koninkrijken waar de strijd om stukken land nooit stil staat.

Midden in Falkland ligt Marenhof, een middelgrote stad. Hier is de koning van Falkland gevestigd, Borus Kleinesmann, samen met het kleine beetje leger dat dit koninkrijk heeft. Dit leger, de Wolven van Falkland, zijn er vooral om orde te bewaren binnen de stad.

Dat wil zeggen, binnen de stadsmuren. Daar buiten ligt een compleet andere stad. Een stad van kleine straatjes, kroegen, hoerenhuizen, open riolen en veel vreemde figuren. Een van de bekendste kroegen in Marenkrot is De Hangende Zwijnenkop.

Main Page

Falkland Lucardo